Skip to main content
BlogiSeo Ai

Koe musiikin riemu Turun Musiikkijuhlilla

Turun Musiikkijuhlat – Suomen vanhin musiikkifestivaali

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin ja pitkäaikaisin musiikkifestivaali. Festivaalin perustaja, Turun Soitannollinen Seura, onnistui luomaan monipuolisen kaupunki-festivaalin, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia monelle eri maulle. Turun Musiikkijuhlat on tullut tunnetuksi siitä, että se kutsuu vuosittain paikalle kotimaisia ja ulkomaisia huippuartisteja erilaisista musiikkigenreistä.

Turun Musiikkijuhlat ylpeilee myös vankalla taustajoukolla, joka koostuu asiantuntevista taidemusiikin ammattilaisista. Heidän tiimiinsä kuuluu lahjakkaita muusikoita, säveltäjiä ja orkestereita, jotka tekevät läheistä yhteistyötä voidakseen esittää poikkeuksellisen korkeatasoisia musiikkiesityksiä sekä kotimaassa että ulkomailla. Jokainen järjestämänsä tapahtuma on heille mahdollisuus luoda unohtumaton ja mukaansatempaava elämys sekä esiintyjille että osallistujille. Turun Musiikkijuhlia voi kutsua musiikkifestivaaliksi, jossa taiteellinen huippuosaaminen otetaan tosissaan ja innovaatiot ovat etusijalla.

Turun Musiikkijuhlat – Vastuullinen ja kestävä musiikkitapahtumien järjestäjä

Turun Musiikkijuhlat on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Turun ja koko Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. He uskovat live-esitysten transformatiiviseen vaikutukseen ja pyrkivät luomaan ikimuistoisia elämyksiä, jotka inspiroivat, viihdyttävät ja yhdistävät musiikin ystäviä. Yhtiön ydinarvot keskittyvät klassisen musiikin ja taiteen tunnustamiseen ja kunnioittamiseen, ja toimintaperiaatteena on tarjota korkealaatuisia musiikkitapahtumia, jotka edistävät ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta.

Turun Musiikkijuhlat on myös sitoutunut vastuulliseen ja kestävään toimintaan. He pyrkivät minimoimaan jätteen määrän tapahtumissaan, tehostamaan kierrätystä ja tarjoamaan helposti saatavilla olevia kierrätyspisteitä. Lisäksi he suosivat ympäristösertifioituja tuotteita ja palveluita sekä kannustavat yleisöään ja yhteistyökumppaneitaan käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin saapuessaan. Tulevaisuuden tavoitteinaan heillä on muun muassa käsiohjelmien korvaaminen verkkojulkaisuilla, vastuullisuuden viestinnän kehittäminen ja vastuullisten vaatteiden käytön lisääminen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit