Skip to main content
BlogiSeo Ai

Kansainvälinen klassinen musiikki Suomessa – Turun Musiikkijuhlat tarjoaa elämyksiä

Turun Musiikkijuhlat – Suomen vanhin musiikkifestivaali

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Festivaalin perustajana toimi Turun Soitannollinen Seura, joka loi tämän monipuolisen kaupunkifestivaalin vuonna 1960. Tänä päivänä Turun Musiikkijuhlat on tunnettu korkeatasoisista musiikkitapahtumistaan, jotka tarjoavat unohtumattoman kokemuksen niin klassisen musiikin ystäville kuin muillekin musiikin intohimoisille ihailijoille.

Turun Musiikkijuhlat haluaa tarjota laadukasta musiikkia ja monipuolisia esityksiä kaikenlaisille musiikin ystäville. Festivaali sisältää suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja myös lapsille. Vuosittain festivaalilla esiintyy sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuartisteja, mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen kansainvälisen musiikin juhlan.

Innovatiiviset ja huippuosaavat musiikkitapahtumat

Turun Musiikkijuhlat pyrkii olemaan edelläkävijä musiikkialan ammattitapahtumissa. Yrityksemme arvostaa innovaatioita ja taiteellista huippuosaamista, mikä tekee jokaisesta järjestämästämme tapahtumasta unohtumattoman ja mukaansatempaavan. Olipa kyseessä sitten klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, haluamme esitellä yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet.

Musiikki on intohimomme, ja uskomme sen voimaan rikastuttaa Turun ja koko Suomen kulttuurimaisemaa. Turun Musiikkijuhlat pyrkii luomaan live-esityksillään ikimuistoisia elämyksiä, jotka inspiroivat, viihdyttävät ja yhdistävät musiikin ystäviä. Haluamme tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä, houkutella uutta yleisöä ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia eri musiikkialan toimijoiden kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit