Skip to main content

Majoitus

Turun musiikkijuhlien virallinen majoituskumppani Turussa on S-ryhmän hotellit.

Kotimainen Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju. Radisson Blu hotellit edustavat Suomessa S-ryhmän operoimina laadukkaita kansainvälisen tason hotelleja.

Sokos Hotels on valittu jo 12. kerran (3/2024) Suomen vastuullisimmaksi hotellibrändiksi Euroopan laajuisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Kaikki Turun S-ryhmän hotellit kuuluvat Green Key -ympäristöohjelman piiriin ja niille on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki.

Tutustu hotellivaihtoehtoihin

Varaukset ja lisätiedot

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000
Radisson Blu Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 010

Puhelun hinta 51 snt/min + paikallisverkkomaksu/matkapuhelunmaksu (puhelun hinta max 2,55 €+pvm).

Original Sokos Hotel Wiklund

Eerikinkatu 11, Turku

Urbaani turkulainen hotellivaihtoehto kaupunkilaisuuden ytimessä. Sijainti parhaalla paikalla kauppatorin laidalla ja saman katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot sekä ostosmahdollisuudet. Ravintolat Trattoria, Coffee House, BAR W sekä Walo Rooftop Bar ovat niin paikallisten kuin hotellivieraiden suosikkeja.

Tutustu ja varaa huone

Original Sokos Hotel Kupittaa

Joukahaisenkatu 6, Turku

Yllätyksellinen ja moderni hotelli, jossa ilmapiiri on rento ja raikas. Sijainti uudella ja kehittyvällä Kupittaan alueella Kupittaan rautatieaseman vieressä. Bistro Elli on mutkaton korttelibistro, jota täydentää 24/7 avoinna oleva nopean palvelun Deli. Intiimi Kuppis Rooftop Bar hotellin ylimmässä 9.krs:ssa on avoinna ympäri vuoden ja kesäkaudella ulkoterassilta upeat näkymät yli Turun.

Tutustu ja varaa huone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Humalistonkatu 2, Turku

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Gunnar Eatery & Bar sekä kaupunkiterassi Backyard edustaa rakkaudella tehtyä ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautinnollisia ja hauskoja muistoja. Lempihotellisi Turussa.

Tutustu ja varaa huone

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Linnankatu 32, Turku

Nauti kauniista näkymästä Aurajoelle yöpyessäsi tyylikkäässä ja ikonisessa Radisson Blu Marina Palace hotelissa. Ravintola Grill it! Marinan annoksissa on innoittava sekoitus paahdettuja puuhiilin aromeja ja raikkaita skandinaavisia raaka-aineita. Aulamme on kuin oma olohuone keskellä kaupunkia ja terassimme baareineen oiva paikka seurata jokirannan elämää.

Tutustu ja varaa huone