Skip to main content

Liput

LIPUNMYYNTI

Turun musiikkijuhlien tapahtumiin myydään lippuja verkossa ja palvelupisteillä ympäri Turkua. Lisätietoa myyntipaikoista saat alla olevista linkeistä.

Verkkolipunmyynti

Turun musiikkijuhlien verkkolipunmyynnistä vastaa kumppanimme Lippu.fi. Ilmoittamamme hinta sisältää palvelupalkkiot. Lippu.fi perii toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

Osta lippuja

Lippu.fi palvelupisteet

Turussa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteitä ovat Stockmann, K-Citymarket Ravattula ja Skanssi sekä Itäharjun, Länsikeskuksen ja Tampereentien Prismat.

Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta:
MA-LA klo 9-21, SU klo 10-18
+358 (0)600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

Myyntipisteet

Kauppatorin Monitori

MA-TO klo 10-17 ja PE klo 9-16
Aurakatu 8 | KOP-kolmio, 20100 Turku

Monitorin matkailuneuvonnassa myydään Turun musiikkijuhlien, Turun filharmonisen orkesterin (TFO) ja Turun kaupunginteatterin lippuja. Maksutapoina toimivat maksukortti, käteinen, lahjakortit, Edenred-kortti sekä Tyky-ranneke. Muut maksutavat, kuten Smartum ja Virikesetelit, toimivat Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

Monitori

R-Kioskit

Lippuja voit ostaa myös R-kioskeilta. R-kioskit löydät Ärrän omasta kioskihausta.

Kioskihaku

Ovimyynti

Ovimyynti alkaa tapahtumapaikalla tuntia ennen konserttia, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty.

HINNAT JA ALENNUKSET

Lippujen hinnat ilmoitetaan muodossa: perus/eläkeläinen/alennus tai perus/alennus.

  • Alennus: Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla on varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus.
  • Liikuntarajoite: Sekä saattaja että asiakas, jolla on liikuntarajoite, saavat -50% normaalilipun hinnasta. Paikkoja on rajoitetusti tapahtumapaikasta riippuen.
  • Ryhmäalennus: Vähintään 11 hengen ryhmille myönnetään 10 % alennus.

Ryhmämyynti

Turun musiikkijuhlien ryhmämyynnin hoitaa kokonaisuudessaan myynti- ja markkinointipäällikkö Eveliina Salminen. Ryhmävarauksiin ja -lunastuksiin liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen eveliina.salminen@tmj.fi / +358 40 524 5531.

TURUN MUSIIKKIJUHLIEN LIPPU TOIMII NYT BUSSILIPPUNA

Lippua näytetään Föli-bussin tai -vesibussin lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei siis tarvita. Turun musiikkijuhlien lipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 3 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Huomaathan, että Parainen ei kuulu Föli-alueeseen eikä sinne suuntautuvassa liikenteessä kelpaa Fölin liput.

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi elämys! Lahjakortti käy Turun musiikkijuhlien konsertteihin ja muihin tapahtumiin. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin summaa ei tarvitse käyttää kerralla kokonaan. Helpoiten ostat lahjakortin Lippupisteen verkkokaupasta. Huomioithan, että Turun filharmonisen orkesterin ja Turun konserttitalon lahjakortit eivät käy maksuvälineenä Turun musiikkijuhlien konsertteihin.

Osta lahjakortti