Skip to main content

VASTUULLISUUS

Ympäristölupauksemme

Turun musiikkijuhlien ympäristölupauksella kerromme, että pyrimme aina kaikkein vastuullisimpiin ja kestävimpiin toimenpiteisiin toiminnassamme. TMJ haluaa kantaa vastuuta ympäristömme tulevaisuudesta. TMJ on sitoutunut Visit Finlandin sekä Ekokompassin ympäristöohjelmiin.

Ympäristölupauksemme mukaisesti sitoudumme minimoimaan jätteemme aina mahdollisimman paperittomilla tapahtumilla, tehostamaan kierrätystä sekä tuotantotiimin että yleisömme osalta, uudelleenkäyttämään materiaalejamme sekä järjestämään helposti saavutettavia kierrätyspisteitä eri tapahtumapaikoille. Alihankinnoissamme sitoudumme valitsemaan laadukkaita ympäristösertifioituja tuotteita ja palveluita, uusiomateriaaleja sekä suosimaan paikallisia palveluita. Kannustamme kumppaneitamme tekemään samoin.

TMJ:n Konsertteihin ja tapahtumiin pääsee kulkemaan tapahtuman pääsylipulla aina veloituksetta Fölin linja-autoliikenteellä. TMJ haluaa kannustaa yleisöään ja työntekijöitään käyttämään julkista liikennettä. TMJ:n yleisöllä on mahdollisuus pääsylippuja ostaessa valita halutessaan Ympäristölippu, josta konserttikohtaisesti tietty osuus lahjoitetaan Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Tavoitteemme seuraavalle kolmelle vuodelle ovat:
 • 1. Konserttikohtaisista käsiohjelmista luopuminen.
  Kauden alussa tehdään yksi ohjelmaesite, joka sisältää kaikista konserteista tärkeimmät tiedot. Kaikki tiedot kokonaisuudessaan tulee löytymään aina nettisivuiltamme www.tmj.fi
 • 2. Vastuullisuusviestinnän kehittäminen.
  Haluamme yleisömme, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden olevan tietoisia säätiömme arvoista.
 • 3. TMJ ei painata enää vuosiluvuilla T-paitoja tai muita printtivaatteita.
  Yleisesti painettuja vaatteita ei paineta enää muille kuin vain välttämättömät henkilökunnan vaatteet ja nekin ilman vuosilukuja, jotta vaatetta voi käyttää useamman vuoden ajan. Kangasta, kumppania ja painoa valitessa käytämme ainoastaan vastuullista kumppania.
 • 4. Kannustamme asiakkaitamme aktiivisemmin julkisen liikenteen käyttöön tapahtumiin tullessa.
  Tässä kehitämme yhteistyötämme Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa.
 • 5. Koulutamme tiimiämme aktiivisesti vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta.
 • 6. Haluamme kehittää vastuullisuudesta kantavan voiman säätiömme arkeen.

Sitoudumme perehdyttämään yhteistyökumppanimme ja työntekijämme toimimaan ympäristöarvojemme ja –lupaustemme mukaisesti. Tulemme päivittämään tätä ympäristölupaustamme tiimimme kanssa.

Haluatko kuulla enemmän vastuullisuus-
toimistamme? Ota yhteyttä!

Eveliina Salminen
Myynti- ja markkinointipäällikkö

+358 (0)40 524 5531
eveliina.salminen(at)tmj.fi