Skip to main content

Musicophilia

Tervetuloa mukaan nauttimaan täysin uudenlaisesta tilasta musiikin ystäville!

Turun musiikkijuhlat on perustanut ja lanseerannut musiikin ystäville suunnatun Musicophilia-yhteisön. Musicophilia on mahdollisuus syventää omaa musiikillista elämystä ja tiivistää yhteyttä Turun musiikkijuhlien kanssa.

Turun musiikkijuhlat haluaa tiivistää suhdettaan yleisöönsä ja festivaalille tärkeisiin asiakkaisiin. Perinteisen kannatusyhdistyksen sijaan Turun musiikkijuhlat on perustanut ja lanseerannut uuden yhteisön, Musicophilian, joka tarjoaa musiikin ystäville mahdollisuuden kokea festivaalin konsertit ja tapahtumat aivan uudella tavalla. Musicophilia on yhteisö, joka kutsuu kaikkia musiikista kiinnostuneita yhteen jakamaan intohimoaan ja nauttimaan musiikin voimasta yhdessä.

Musicophilia tarjoaa musiikin ystäville mahdollisuuden kokea festivaalin upeat esitykset ja tapahtumat syvemmin sekä olla osa inspiroivaa musiikkiyhteisöä, joka yhdistää intohimon musiikkiin ja mahdollisuuden vaikuttamiseen. Jäsenet saavat mahdollisuuden tavata festivaalin huipputaiteilijoita taiteilijatapaamisissa, verkostoitua muiden musiikin harrastajien kanssa ja vaikuttaa osaltaan suoraan Turun musiikkijuhlien tulevaisuuteen. Lisäksi yhteisön jäsenet saavat ennakkotietoa tulevista konserteista, satunnaisia alennettuja lippuhintoja festivaalille ja erikoistapahtumiin sekä ainutlaatuisia kokemuksia.

Musicophilian puheenjohtajaksi Turun musiikkijuhlat on pyytänyt Aino Ruoholan, joka on tunnettu musiikin ystävä sekä Turun musiikkijuhlien pitkäaikainen ystävä ja asiakas. Hän on myös useana vuonna toiminut kotikonserttien emäntänä.

”Olet lämpimästi tervetullut luomaan Musicophiliaa, joka on jatkuvasti muotoutuva yhteisö yksilöille, joille klassinen musiikki on tärkeä osa elämää. Yhteisömme muodostuu jokaisen kokemuksista ja niiden jakamisesta. Odotan ilolla kokemusten jakamista kaikkien kanssa.”

Musicophilian toiminta käynnistyy välittömästi ja vuoden 2024 tapahtumiin kuuluu mm. aikanaan tapaaminen Turun musiikkijuhlien uuden taiteellisen johtajan kanssa sekä taiteilijatapaaminen Grammy-palkitun huippumezzosopraano Joyce DiDonaton kanssa.

Vuosimaksu Musicophilia-yhteisöön on 100,00 €.

Liity yhteisöön ottamalla yhteyttä

Eveliina Salminen
+358 (0)40 524 5531
eveliina.salminen(at)tmj.fi