Skip to main content
BlogiSeo Ai

Turun kulttuuritapahtumat – Klassisen musiikin lumoa Turussa

Turun Musiikkijuhlat – Suomen vanhin klassisen musiikin festivaali

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Festivaali perustettiin vuonna 1960 Turun Soitannollisen Seuran toimesta. Vuosikymmenten saatossa tapahtumasta on kasvanut monipuolinen kaupunkifestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia moneen makuun.

Festivaalin ohjelma pitää sisällään suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Joka vuosi festivaalilla esiintyy sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuartisteja, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin klassisen musiikin ystäville kuin musiikin harrastajillekin.

Turun Musiikkijuhlien palvelut musiikkialan ammattilaisille

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa laajan valikoiman palveluita musiikkialan ammattilaisille. Yrityksemme tarjoaa muun muassa taiteilijajohtamista, tapahtumasuunnittelua, konserttituotantoa ja ohjelman kuratointia. Teemme tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuodaksemme heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisölle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tiimimme on sitoutunut tavoitteeseen tarjota korkealaatuisia ja unohtumattomia musiikkitapahtumia, jotka inspiroivat ja viihdyttävät sekä esiintyjiä että yleisöä. Olipa kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään yleisöllemme sekä suomalaisten että kansainvälisten kykyjen parhaat puolet.

Turun Musiikkijuhlat – vahvistamassa Turun kulttuurielämää

Turun Musiikkijuhlat on vahvasti sitoutunut rikastuttamaan Turun ja koko Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Visiomme on, että Turun Musiikkijuhlat on Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jonka oma kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustettu profiili vahvistaa Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina.

Pyrkimyksenämme on edistää ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta tarjoamalla laadukkaita musiikkitapahtumia. Lisäksi haluamme vahvistaa Turun asemaa taidemusiikin keskuksena ja rakentaa innostavaa yhteistyötä musiikkialalla. Panostamme myös kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen, jotka ovat tärkeitä arvoja toiminnassamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit