Skip to main content
BlogiSeo Ai

Nauti klassista musiikkia Turun Musiikkijuhlilla

TMJ tarjoaa unohtumattomia klassisen musiikin elämyksiä

Turun Musiikkijuhlat (TMJ) on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia monipuolisesti erilaisiin makuihin. Festivaali, jonka perusti Turun Soitannollinen Seura vuonna 1960, on kasvanut arvostetuksi tapahtumaksi, joka houkuttelee vuosittain kotimaisia ja ulkomaisia huippuartisteja. TMJ on Turun musiikkijuhlasäätiön hallinnoima, ja sen tavoitteena on olla Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on oma tunnustettu profiili niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

TMJ tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Festivaali tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa ja tuo heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisön saataville niin Suomessa kuin ulkomaillakin. TMJ:n tavoitteena on edistää korkealaatuista musiikkikulttuuria sekä rikastuttaa Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Yrityksessämme yhdistyvät innovaatiot ja taiteellinen huippuosaaminen, jotta jokainen festivaali on unohtumaton ja mukaansatempaava.

Vastuullisuus ja ympäristön suojeleminen ovat TMJ:n ydinarvoja

TMJ on syvästi sitoutunut vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Festivaalin ympäristölupaus perustuu toimenpiteisiin, jotka minimoi jätteen määrän, tehostaa kierrätystä ja uudelleenkäyttöä sekä edistää ympäristöystävällisiä hankintoja ja paikallisia palveluita. TMJ kannustaa yleisöään ja työntekijöitään käyttämään julkista liikennettä konsertteihin ja tapahtumiin saapuessaan. Lisäksi festivaali on sitoutunut kehittämään vastuullisuusviestintää ja kouluttamaan tiimiään aktiivisesti vastuullisuuden ja ympäristönsuojelun osalta.

TMJ:n tavoitteena seuraavalle kolmelle vuodelle on muun muassa luopua konserttikohtaisista käsiohjelmista ja keskittyä yhteen ohjelmaesitteeseen, jossa kaikki tarvittavat tiedot ovat helposti löydettävissä. Festivaali haluaa myös kehittää vastuullisuudesta kantavan voiman arkeensa ja kannustaa asiakkaitaan käyttämään entistä enemmän julkista liikennettä. TMJ:n ympäristölupaus sitoutuu toteuttamaan vastuullisia ja kestäviä toimenpiteitä, jotta musiikin voima ja elämys voivat rikastuttaa ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit