Skip to main content
BlogiSeo Ai

Kansainvälinen klassinen musiikki – Unohtumattomat hetket Turun Musiikkijuhlilla

Turun Musiikkijuhlat: Suomen vanhin musiikkifestivaali

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, jonka perustaja oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Festivaalin taustalla on Turun musiikkijuhlasäätiön visio, jonka mukaan Turun Musiikkijuhlat on Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on oma kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustettu profiili. Festivaalin tavoitteena on vahvistaa Turun asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina.

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa monipuolisen kaupunkifestivaalin, joka tuo korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Ohjelmassa on suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia sekä konsertteja lapsille. Juhlat houkuttelevat vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja, ja Turun Musiikkijuhlat on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla.

Tarjoamamme palvelut ja yhteistyö taiteilijoiden kanssa

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sisältävät muun muassa taiteilijajohtamisen, tapahtumasuunnittelun, konserttituotannon ja ohjelman kuratoinnin. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa, jotta voimme tuoda heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisölle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Painotamme Turun Musiikkijuhlalla innovaatioita ja taiteellista huippuosaamista, joten jokainen järjestämämme tapahtuma on unohtumaton ja mukaansatempaava sekä esiintyjille että osallistujille. Olipa kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet.

Yhdessä kohti vahvempaa kulttuurimaisemaa

Turun Musiikkijuhlat on syvästi sitoutunut vahvistamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Uskomme live-esitysten transformatiiviseen luonteeseen ja pyrimme luomaan ikimuistoisia elämyksiä, jotka inspiroivat, viihdyttävät ja yhdistävät musiikin ystäviä. Yrityksemme ydinarvot keskittyvät klassisen musiikin ja taiteen tunnustamiseen ja kunnioittamiseen, korkean taiteellisen tason yhdistämiseen asiakaslähtöisyyteen ja yleisöystävälliseen lähestymistapaan sekä hyvän hallintotavan, kestävän kehityksen ja saavutettavuuden periaatteisiin.

Pyrkimyksenämme on edistää ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta tarjoamalla laadukkaita musiikkitapahtumia. Tavoitteenamme on vahvistaa Turku taidemusiikin keskuksena ja luoda innostavaa yhteistyötä musiikkialalla. Haluamme tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä, houkutella uutta yleisöä ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia. Tämän saavuttamiseksi hyödynnämme asiakaspalautteita ja markkinatutkimuksia päätöksenteossamme, jotta voimme vastata paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja tarjota ainutlaatuisia musiikkitapahtumia.

Tavoitteenamme on myös vahvistaa Turun Musiikkijuhlien tunnettavuutta ja profiilia, samalla tukien alueen matkailua ja kehittyviä liikenneyhteyksiä. Turun Musiikkijuhlat tarjoaa tapahtuman pääsylipulla veloituksetta kuljetuksen Fölin linja-autoliikenteellä, jotta voimme kannustaa yleisöämme ja työntekijöitämme käyttämään julkista liikennettä.

RESPONSE.docx

Aiheeseen liittyvät artikkelit