Skip to main content
BlogiSeo Ai

Turun Musiikkijuhlat – Musiikin juhlaa kaupungin sydämessä

Turun Musiikkijuhlat – Musiikin juhlaa kaupungin sydämessä

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Olemme monipuolinen kaupunkifestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura, ja siitä lähtien olemme järjestäneet vuosittain unohtumattomia musiikkitapahtumia Turun kaupungin sydämessä.

Meidän tehtävänämme on rikastuttaa Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Visiomme on olla Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on kansainvälinen ja kansallinen tunnustus. Haluamme vahvistaa Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina. Siksi panostamme taiteelliseen huippuosaamiseen ja innovaatioihin, jotta voimme tarjota unohtumattomia elämyksiä niin esiintyjille kuin osallistujillemmekin.

Festivaalin monipuolinen tarjonta

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa monipuolisen valikoiman musiikkia, joka sopii kaikenlaisille musiikin ystäville. Järjestämme vuosittain suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Pyydämme kotimaisia ja ulkomaisia huippuartisteja esiintymään festivaalillamme, joten voit olla varma, että saat nauttia musiikista korkeatasoisesti toteutettuna.

Meillä on myös laaja valikoima palveluita, kuten taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Teemme tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuodaksemme heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisölle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Vastuullisuus on meille tärkeää

Turun Musiikkijuhlat on syvästi sitoutunut vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Uskomme, että musiikilla voidaan edistää ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta. Pyrimme tarjoamaan laadukkaita musiikkitapahtumia, jotka houkuttelevat yleisöä paikallisesti ja alueen ulkopuolelta. Tällä tavoin tuemme myös Turun matkailua ja kehittyviä liikenneyhteyksiä.

Olemme sitoutuneet toteuttamaan ympäristölupauksen, jossa pyrimme vähentämään jätettä ja tehostamaan kierrätystä. Esimerkiksi konsertteihin ja tapahtumiimme pääsee kulkemaan tapahtuman pääsylipulla veloituksetta Fölin linja-autoliikenteellä, jotta kannustamme yleisöämme käyttämään julkista liikennettä. Lisäksi koulutamme tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristönsuojelun osalta, jotta voimme kehittää entistäkin vastuullisempaa toimintaa.

Tule mukaan Turun Musiikkijuhliin ja koe unohtumattomia musiikkitapahtumia kaupungin sydämessä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan maailmanluokan taide-elämyksiä ja luomaan kestäviä kumppanuuksia musiikkialalla. Yhdessä voimme vahvistaa Turun asemaa taidemusiikin keskuksena ja edistää musiikin ystävien kulttuuriharrastusta. Lämpimästi tervetuloa Turun Musiikkijuhlille!

Aiheeseen liittyvät artikkelit