Skip to main content
BlogiSeo Ai

Musiikki tapahtumat: Musiikin lumo Turun Musiikkijuhlilla

Turun Musiikkijuhlat – Musiikin Lumo Turun Musiikkijuhlilla

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin jatkuvasti toiminut musiikkifestivaali, jonka tavoitteena on olla Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali. Festivaali tarjoaa monipuolisen valikoiman musiikkitapahtumia erilaisiin musiikkimakuihin. Turun Musiikkijuhlat perustettiin vuonna 1960 Turun Soitannollisen Seuran toimesta ja siitä lähtien se on kasvanut yhdeksi maan merkittävimmistä kulttuuritapahtumista.

Tarjoamme laajan valikoiman musiikkialan ammattitapahtumapalveluita, mukaan lukien taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Yhteistyössä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuomme poikkeuksellisia esityksiä yleisölle sekä kotimaassa että ulkomailla.

Innovaatioita ja Taiteellista huippuosaamista

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut luomaan unohtumattomia ja mukaansatempaavia tapahtumia sekä esiintyjille että osallistujille. Olipa kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden parhaat puolet. Innovatiivisen ohjelmistomme ansiosta jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja inspiroiva elämys.

Turun Musiikkijuhlat pyrkii myös edistämään ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta tarjoamalla laadukkaita musiikkitapahtumia. Tavoitteenamme on vahvistaa Turku taidemusiikin keskuksena ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia. Haluamme houkutella uutta yleisöä ja tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä.

Vastuullisuus on Osa Toimintaamme

Turun Musiikkijuhlat on syvästi sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja ympäristösääntöjen noudattamiseen. Haluamme olla edelläkävijöitä kestävän kehityksen saralla ja vaalia ympäristöarvojamme.

Tavoitteenamme on minimoida jätteiden määrä tapahtumissamme ottamalla käyttöön paperittomia käytäntöjä, tehostamalla kierrätystä ja tarjoamalla käteviä kierrätyspisteitä. Lisäksi kannustamme yleisöämme käyttämään julkista liikennettä saapuessaan tapahtumiin. Haluamme myös kehittää tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristönsuojelun alalla.

Turun Musiikkijuhlat sitoutuu perehdyttämään yhteistyökumppanit ja työntekijät toimimaan ympäristölupaustemme mukaisesti. Haluamme luoda positiivisen vaikutuksen ympäristöön ja olla kestävän kehityksen edelläkävijä musiikkialalla.

Tavoitteet Seuraavalle Kolmelle Vuodelle

1. Konserttikohtaisten käsiohjelmien poistaminen ja siirtyminen yhteen ohjelmaesitteeseen, joka löytyy aina nettisivuiltamme. Näin vähennämme paperinkäyttöä ja kannustamme digitaaliseen tiedonjakamiseen.

2. Vastuullisuusviestinnän kehittäminen, jotta yleisömme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme ovat tietoisia arvoistamme ja sitoutumisestamme vastuulliseen toimintaan.

3. Luopuminen vuosiluvuilla varustetuista painetuista vaatteista. Pyrimme käyttämään vastuullisia kumppaneita, jotka tarjoavat kestäviä materiaaleja ja pidemmän käyttöiän vaatteille. Tavoitteenamme on vähentää turhaa kulutusta ja jätteen määrää.

4. Kannustaminen julkisen liikenteen käyttöön tapahtumiin saapuessa. Kehitämme yhteistyötämme paikallisten liikennetoimijoiden kanssa ja tarjoamme käteviä vaihtoehtoja yleisöllemme.

5. Tiimimme kouluttaminen vastuullisuuden ja ympäristönsuojelun osalta. Haluamme olla edelläkävijöitä kestävän kehityksen alalla ja varmistaa, että kaikki tiimin jäsenet jakavat samat arvot ja tiedot vastuullisesta toiminnasta.

6. Vastuullisuuden integroiminen osaksi päivittäistä toimintaamme. Perehdytämme yhteistyökumppanimme ja työntekijämme noudattamaan ympäristölupaustamme ja varmistamme, että jokainen päätöksemme ja toimintamme on linjassa kestävän kehityksen periaatteiden kanssa.

Turun Musiikkijuhlat pyrkii jatkossakin tarjoamaan korkealaatuisia musiikkitapahtumia ja vahvistamaan asemaansa Suomen kulttuurikaupunkina. Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja haluamme inspiroida muita alan toimijoita seuraamaan esimerkkiämme kestävässä kehityksessä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit