Skip to main content
BlogiSeo Ai

Klassinen musiikki Suomessa – Turun Musiikkijuhlat vievät sinut musiikin maailmaan

Turun Musiikkijuhlat Suomen nostalgisimpana musiikkitapahtumana

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin ja yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, joka tarjoaa monipuolista musiikkia moneen makuun. Festivaalin perustajana toimi Turun Soitannollinen Seura vuonna 1960. Klassisen musiikin ystäville Musiikkijuhlat ovat vuosittain kuin taivas maan päällä.

Turun Musiikkijuhlat on festivaali, joka on tunnettu korkeasta taiteellisesta tasostaan sekä laadukkaasta ja monipuolisesta ohjelmistostaan. Jokainen tapahtuma on unohtumaton elämys sekä esiintyjille että osallistujille. Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä ja esitellä yleisölle Suomen ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet. Uskomme live-esitysten transformatiiviseen luonteeseen ja haluamme inspiroida, viihdyttää ja yhdistää musiikin ystäviä ympäri maailmaa. Yrityksemme on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla.

Innovatiivista taide-elämystä ja yhteistyötä

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut jatkuvaan innovaatioiden tekemiseen ja taiteelliseen huippuosaamiseen. Järjestämme vuosittain laajan valikoiman musiikkitapahtumia, kuten suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Yhteistyömme lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa on vahvaa ja tiivistä. Tavoitteenamme on tuoda heidän poikkeukselliset esityksensä yleisölle sekä kotimaassa että ulkomailla.

Korkea taiteellinen taso yhdistettynä yleisöystävälliseen lähestymistapaan on toimintamme perusta. Huolehdimme hyvän hallintotavan, kestävän kehityksen ja saavutettavuuden periaatteiden noudattamisesta. Yrityksemme pyrkii vahvistamaan Turun asemaa taidemusiikin keskuksena ja luomaan innostavaa yhteistyötä musiikkialalla. Haluamme tarjota korkealaatuisia musiikkitapahtumia, houkutella uutta yleisöä ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia. Asiantunteva tiimimme toimii ahkerasti täyttääkseen nämä tavoitteet.

Vastuullisuus ja ympäristöarvomme

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut vastuulliseen ja kestävään toimintaan. Ympäristölupauksemme kertoo toimenpiteistämme ympäristön suojelemiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Pyrimme minimoimaan jätteet tapahtumissamme ja tehostamaan kierrätystä niin tuotantotiimin kuin yleisönkin osalta. Käytämme kierrätysmateriaaleja ja valitsemme ympäristösertifioituja tuotteita ja palveluita. Haluamme myös kannustaa yleisöämme käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin tullessaan. Teemme tiiviisti yhteistyötä Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Haluan korostaa, että Turun Musiikkijuhlat ei ole pelkästään musiikkitapahtuma, vaan myös vastuullisuusajattelun edelläkävijä. Koulutamme aktiivisesti tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta. Sitoudumme myös perehdyttämään yhteistyökumppanimme ja työntekijämme toimimaan ympäristöarvojemme ja -lupaustemme mukaisesti. Tulemme päivittämään ympäristölupaustamme tiimimme kanssa, jotta voimme jatkuvasti kehittää vastuullisuutta ja kannustaa muita yrityksiä seuraamaan esimerkkiämme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit