Skip to main content
Blogi

Turun musiikkijuhlat osallistui Siisti Biitsi -siivousohjelmaan yhdessä Logomon ja HC TPS:n kanssa

TURUN MUSIIKKIJUHLAT OSALLISTUI SIISTI BIITSI -SIIVOUSTAPAHTUMAAN YHDESSÄ LOGOMON JA HC TPS:N KANSSA

05.07.2024

Turun musiikkijuhlat, Logomo ja HC TPS yhdistivät voimansa järjestämällä oman Siisti Biitsi -siivoustapahtumansa keskiviikkona 12.6.

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivousohjelma. Ohjelman tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen, kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta ja yhdistää konkreettinen ympäristötyö hauskaan ulkoilupäivään. Talkoojärjestäjinä voivat toimia niin yhdistykset, seurat, klubit, harrastusryhmät, koulut, kaupungit, kunnat, yritykset kuin yksittäiset henkilöt. Siisti Biitsi -ohjelman tavoitteena on paitsi siivota rannat myös kerätä tietoa rannoilta löytyvistä roskista. Tässä talkoolaisilla on merkittävät rooli.

Turun musiikkijuhlien myynti- ja markkinointipäällikkö Eveliina Salminen on mielissään siitä, että sai järjestää tapahtuman ja että Logomon ja HC TPS:n porukka lähti empimättä mukaan. ”Olemme innoissamme mahdollisuudesta olla mukana näin tärkeässä tapahtumassa. Ympäristön suojelu on meille kaikille yhteinen asia, ja toivomme, että voimme omalla panoksellamme edistää puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat avainasemassa, kun halutaan saavuttaa merkittäviä tuloksia ympäristönsuojelussa”, hän kommentoi.

Logomolla järjestetään tänä vuonna Turun musiikkijuhlien konsertteja, mistä syystä tapahtumatalo oli luonteva kumppani mukaan tempaukseen. Logomo, kuten Turun musiikkijuhlat, on Turun kaupungin ilmastokumppani.

”Olimme erittäin innoissamme Eveliinan yhteydenotosta ja haasteesta lähteä mukaan siivoustalkoisiin. Koemme, että Logomolla, Turun kaupungin uudella ilmastokumppanilla, on merkittävä rooli kaupungissa ja meidän velvollisuutenamme on oman ympäristön ja toimintamme vastuullisuuden lisäksi olla konkreettisesti osallisena myös kaupungin ja kaupunkilaisten hyvinvoinnissa.” kertoo Logomon markkinointipäällikkö Mari Pirilä.

Logomon lisäksi porukkaan liittyi HC TPS, joka halusi kantaa kortensa kekoon siistin Turun puolesta.

HC TPS:n mediatuottaja Oscar Jankes kommentoi tapahtumaa: ”Siisti Biitsi -tapahtuma tarjosi meille hienon tilaisuuden tehdä hyvää yhteisömme eteen. Tämä tempaus oli loistava esimerkki siitä, kuinka voimme yhdessä edistää vastuullisia arvoja ja kestävää kehitystä. Kiitämme Turun musiikkijuhlia ja Logomoa kivasta tunnelmasta ja onnistuneesta tapahtumasta.”

Kutsumme kaikki turkulaiset ja ympäröivien alueiden asukkaat osallistumaan Siisti Biitsi -siivoustapahtumiin ja tekemään osansa puhtaamman saariston hyväksi! Oman Siisti Biitsi -tapahtuman voit järjestää osoitteessa siistibiitsi.fi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Eveliina Salminen, myynti- ja markkinointipäällikkö, Turun musiikkijuhlat
eveliina.salminen@tmj.fi / +358 (0)40 524 5531