Skip to main content

Heidekenin kotikonsertti

HEIDEKENIN KOTIKONSERTTI

14.08.2024 | 16:00 & 19:00

Perhetalo Heideken

LiputInfo

Ohjelma

Sari Kaasinen, laulu ja kantele

Liput 38 | 35 | 18 €

Kesto 1 h, ei väliaikaa

Historiallisessa Heidekenin talossa kuullaan vuoden 2024 musiikkijuhlien konserteissa kansanmusiikkia maailman huipulta. Taiteilija Sari Kaasinen tulee laulamaan ja soittamaan erilaisilla kanteleilla rakastetuimpia kehtolauluja, uudempia nukutuslauluja sekä kertomaan suomalaisesta kehtolauluperinteestä.

Suomen menestynein kansanmusiikkiyhtye Värttinä on Sarin elämäntyö. Värttinä juhli jo 40-vuotista taivaltaan vuonna 2023. Kultaa, platinaa, Emma-patsas, oma tähti Walk of Famessa, mukana musiikkimuseo Famessa ja useita tehtyjä maailmankiertueita. Nykyisin Sari esiintyy paitsi soolona myös yhtenä kolmesta muusikosta Set’Akat yhtyeessä. Sarin kanssa Set’Akoissa laulavat ja soittavat Värttinästä tutut Mari Kaasinen ja Karoliina Kantelinen.

Tohtorin tutkinnon Sari teki kehtolauluperinteestä Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolle. Kehtolauluja tutkiessaan Sari huomasi, miten sanat ja sävelet soljuivat kuin itsestään. ”Mitä tyhjempi mieli on ajatuksista, sitä vaivattomammin laulu syntyy, elää hetkessä ja hetkestä.”

Konserttien yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus tutustua Heidekeniin Mannerheimin lastensuojeluliiton toiminnanjohtaja Janina Anderssonin johdolla.

Tapahtuman taiteilijat

INFO

  • Osoite: Sepänkatu 3, 20700 Turku
  • Julkinen liikenne: Linjat 3, 12 ja 18. Keskusta kävelymatkan päässä.
  • Esteettömyys: Talossa on työstetty esteettömyyttä, mutta se ei täytä nykyisiä esteettömyysvaatimuksia. Pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuessa suosittelemme avustajan kanssa liikkumista. Sähkökäyttöinen pyörätuoli ei välttämättä mahdu kaikista ovista sisään. Sisäpihalle ajaminen on mahdollista matkustajien jättämistä varten, mutta pysäköinti ei ole sallittua.
  • Pysäköinti: Kadunvarsipysäköinti.
Katso bussiaikataulut (Föli.fi)