MIIA HÄMÄLÄINEN

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Miia on sertifioitu joogaopettaja, tanssiohjaaja, tapahtumatuottaja, valmentaja ja luennoitsija. Jooga ja tanssi ovat vieneet hänet ulkomaille kouluttautumaan Thaimaata myöden sekä työskentelemään erilaisissa kansainvälisissä tapahtumissa. Valloittavana ja iloisena persoonana Miia on monille turkulaisille tuttu ohjaaja jo vuosien takaa ja hänen hänen tunneilta ei lähde kotiin kukaan ilman hyvää fiilistä. Miian uskollisten asiakkaiden mukaan hän on valmentajana ja ohjaajana läsnäoleva, kärsivällinen ja käytännönläheinen.

Miia on esiintynyt, valmentanut, kouluttanut sekä ohjannut vaativissa kansainvälisissä projekteissa ja hänen ammattitaidosta ovat päässeet nauttimaan muun muassa yritykset, koulut, tilausryhmät ja urheilijat. Miialla on myös vahva tanssitausta ja hän on edustanut Suomen maajoukkueessa Paimiolaisessa Showmamas-kilpajoukkueen riveissä.

Miialla on oma persoonallinen tapa yhdistellä luovaa liikettä ja musiikkia ilman rajoja ja hän tehnyt paljon yhteistyötä muusikoiden ja artistien kanssa. Myös hänen konseptoima Dance & Yoga Party tehtiin yhteistyössä helsinkiläisen Basso radion, reggaen ja dancehallin ykkös-DJ:n Selecta Andorin kanssa.

Miian sanoin ”jooga ei ole suoritus,vaan arkea ja jaksamista tukeva elämys.”

Taiteilijan tapahtumat