MIIA HÄMÄLÄINEN

Miia kommer ursprungligen från Norra Karelen och är certifierad yogalärare, dansinstruktör, eventproducent, coach och föreläsare. Yoga och dans har tagit henne utomlands för att träna så långt som till Thailand och för att arbeta på olika internationella evenemang. Med sin fängslande och glada personlighet är Miia en bekant instruktör för många Åbobor sedan många år tillbaka och ingen går hem från hennes klasser utan en bra vibb. Enligt Miias trogna kunder är hon som coach och instruktör närvarande, tålmodig och praktisk.

Miia har uppträtt, coachat, tränat och regisserat i krävande internationella projekt och hennes expertis har uppskattats av bland annat företag, skolor, chartergrupper och idrottare. Miia har också en stark dansbakgrund och har representerat det finska landslaget i Showmamas tävlingsteam från Pemar.

Miia har sitt eget personliga sätt att kombinera kreativ rörelse och musik utan gränser och har samarbetat mycket med musiker och artister. Dane & Yoga party, som hon konceptualiserade, var ett samarbete med Selecta Andor, Helsingfors främsta DJ för Basso Radio, reggae och dancehall.

Med Mias ord ”är yoga inte en föreställning, utan en upplevelse som stöder vardagsliv och välbefinnande.”

Artistens evenemang