Skip to main content
BlogiSeo Ai

Klassinen musiikki sydämissämme: Turun musiikkijuhlat

Klassinen musiikki sydämissämme: Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Yhtiö, joka toimii musiikkialan ammattitapahtumien parissa, tarjoaa monipuolisen kaupunkifestivaalin, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Juhlilla käy vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja.

Turun musiikkijuhlat, eli Turun Musiikkijuhlassa, tarjoaa laajan valikoiman palveluita musiikkialan ammattilaisille. Tavoitteenamme on vahvistaa Turusta Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, joka tuo kaupungille kansainvälistä tunnustusta ja vahvistaa sen asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina. Yhteistyössä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa pyrimme tarjoamaan unohtumattomia musiikkiesityksiä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tapahtumat ja palvelut

Turun musiikkijuhlat tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja palveluita. Kaupunkifestivaaleilla pääsee nauttimaan erilaisista musiikkityyleistä, kuten suurista orkesterikonserteista, kamarimusiikista, resitaaleista, jazzista, ulkoilmatapahtumista ja konserteista lapsille. Jokainen tapahtuma on suunniteltu mukaansa tempaavaksi sekä esiintyjille että osallistujille, oli kyseessä sitten klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki. Haluamme esitellä yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet.

Palveluihimme kuuluvat taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä musiikkialan ammattilaisten kanssa, jotta voimme tarjota korkeatasoisia musiikkitapahtumia. Tavoitteenamme on inspiroida, viihdyttää ja yhdistää musiikin ystäviä, luoden ikimuistoisia elämyksiä. Uskomme, että live-esityksillä on transformatiivinen voima ja ne rikastuttavat Turun ja koko Suomen kulttuurimaisemaa.

Ympäristöasioihin sitoutuminen

Turun Musiikkijuhlat on vahvasti sitoutunut ympäristöasioihin ja kestävään kehitykseen. Pyrimme aina valitsemaan vastuullisimpia ja kestävimpiä toimenpiteitä toiminnassamme. Ympäristölupauksemme myötä minimoin jätteitämme paperittomilla tapahtumilla, tehostamme kierrätystä sekä tuotantotiimimme että yleisömme osalta, ja uudelleenkäytämme materiaalejamme. Järjestämme myös helposti saavutettavia kierrätyspisteitä eri tapahtumapaikoilla.

Olemme sitoutuneet valitsemaan laadukkaita ympäristösertifioituja tuotteita ja palveluita sekä suosimaan paikallisia palveluita alihankinnoissamme. Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme tekemään samoin. Turun Musiikkijuhlat haluaa kannustaa yleisöään ja työntekijöitään käyttämään julkista liikennettä ja tekee tiivistä yhteistyötä Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa.

Tulevaisuuden tavoitteenamme on vahvistaa vastuullisuutta Turun Musiikkijuhlien arjessa. Perehdytämme yhteistyökumppanimme ja työntekijämme toimimaan ympäristöarvojemme ja -lupaustemme mukaisesti. Tavoitteenamme on olla kestävä ja vastuullinen toimija musiikkialalla ja luoda innostavaa yhteistyötä koko musiikkialalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit