Skip to main content
BlogiSeo Ai

Klassisen musiikin ilta Turussa: Kamarimusiikkikonsertit

Klassisen musiikin ilta Turussa: Kamarimusiikkikonsertit

Turun musiikkijuhlat järjestää jälleen ikimuistoisen illan klassisen musiikin ystäville Turussa. Tulevat kamarimusiikkikonsertit tarjoavat monipuolisen valikoiman korkeatasoisia musiikkielämyksiä kaikenlaisiin musiikkimakuihin. Tapahtumassa pääset nauttimaan suurista orkesterikonserteista, intiimeistä kamarimusiikkiesityksistä, resitaaleista sekä jazz- ja maailmanmusiikki-esityksistä. Kamarimusiikkikonsertit ovat yksi tapahtuman kohokohdista, joissa esiintyvät niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huippuartistit. Tule viihtymään ja nauttimaan unohtumattomasta klassisen musiikin illasta yhdessä Turun Musiikkijuhlien kanssa.

Turun Musiikkijuhlat – Suomen vanhin musiikkifestivaali

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Se on perustettu vuonna 1960 Turun Soitannollisen Seuran toimesta. Festivaali tarjoaa monipuolisen ohjelmiston korkeatasoista musiikkia eri genreistä, kuten klassisesta musiikista jazz- ja maailmanmusiikkiin. Festivaalin tavoitteena on olla Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on oma tunnustettu profiili sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Musiikkijuhlat vahvistavat Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina. Yli 60-vuotisen historiansa aikana festivaalilla on ollut ilo ja kunnia isännöidä lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia huippuartisteja. Turun Musiikkijuhlat tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa, jotta yleisö saa nauttia poikkeuksellisista esityksistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tarjoamme laajan valikoiman musiikkialan ammattitapahtumia

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa kattavan valikoiman palveluita musiikkialan ammattitapahtumien järjestämisessä. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuodakseen heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisölle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Palveluihimme kuuluvat taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Turun Musiikkijuhlat panostaa innovaatioihin ja taiteelliseen huippuosaamiseen, jotta jokainen järjestämämme tapahtuma on unohtumaton ja mukaansatempaava sekä esiintyjille että osallistujille. Riippumatta siitä, onko kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop vai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet. Yrityksemme on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta tarjoamalla laadukkaita musiikkitapahtumia sekä vahvistaa Turku taidemusiikin keskuksena ja luoda innostavaa yhteistyötä musiikkialalla.

Pyrkimyksenä kestävä kehitys ja vastuullisuus

Turun Musiikkijuhlat on vahvasti sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Haluamme ottaa ympäristönäkökulman huomioon toiminnassamme ja minimoida ympäristövaikutuksemme. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet Visit Finlandin sekä Ekokompassin ympäristöohjelmiin. Jatkossa tavoitteenamme on edelleen kehittää vastuullisuusviestintäämme ja lisätä yleisön, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden tietoisuutta säätiömme arvoista. Pyrimme myös vähentämään jätteitämme ja tehostamaan kierrätystä niin tuotannossa kuin yleisönkin osalta. Turun Musiikkijuhlat kannustaa asiakkaitaan aktiivisemmin käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin tullessa ja teemme yhteistyötä Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa tämän edistämiseksi. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia musiikkitapahtumia sekä paikallisille että alueen ulkopuolisille kävijöille, samalla vahvistaen Turun musiikkijuhlien tunnettavuutta ja profiilia. Lisäksi pyrimme kehittämään vahvaa yritysyhteistyötä ja tarjoamaan kokonaisvaltaisia elämyksiä konserttielämysten lisäksi. Turun Musiikkijuhlat ja sen tiimi sitoutuvat jatkossakin kouluttamaan itseään vastuullisuuden ja ympäristönsuojelun osalta, jotta voimme toteuttaa oman ympäristölupauksemme ja olla edelläkävijöitä kestävän kehityksen saralla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit