Skip to main content
BlogiSeo Ai

Turun Musiikkijuhlat: Musiikin taikaa Turussa

Turun Musiikkijuhlat: Musiikin taikaa Turussa

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Monipuolinen kaupunki-festivaali tarjoaa korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölleen korkeatasoista musiikkia, mm. suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Juhlilla käy vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja.

Yrityksemme, Turun Musiikkijuhlat, on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Uskomme live-esitysten transformatiiviseen luonteeseen ja pyrimme luomaan ikimuistoisia elämyksiä, jotka inspiroivat, viihdyttävät ja yhdistävät musiikin ystäviä. Keskitymme klassisen musiikin ja taiteen tunnustamiseen ja kunnioittamiseen, ja toimintamme perustana on korkea taiteellinen taso yhdistettynä asiakaslähtöisyyteen ja yleisöystävälliseen lähestymistapaan. Haluamme tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä, houkutella uutta yleisöä ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia.

Musiikkialan ammattitapahtumat

Turun musiikkijuhlat ei ole vain korkeatasoisten musiikkitapahtumien järjestäjä, vaan myös aktiivinen toimija musiikkialan ammattitapahtumissa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuodakseen heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisölle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Pyrkimyksemme on edistää ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta tarjoamalla laadukkaita musiikkitapahtumia. Yrityksemme tavoitteena on vahvistaa Turku taidemusiikin keskuksena ja luoda innostavaa yhteistyötä musiikkialalla. Tämän saavuttamiseksi hyödynnämme asiakaspalautteita ja markkinatutkimuksia päätöksenteossamme, jotta voimme vastata paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja tarjota ainutlaatuisia musiikkitapahtumia.

Ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja ympäristövastuulliseen toimintaan. Ympäristölupauksellamme pyrimme tekemään vastuullisia ja kestäviä valintoja joka päivä. Minimoimme jätteemme järjestämällä mahdollisimman paperittomia tapahtumia ja tehostamalla kierrätystä sekä tuotantotiimin että yleisön osalta. Uudelleenkäytämme materiaalejamme ja tarjoamme helposti saavutettavia kierrätyspisteitä eri tapahtumapaikoille. Alihankinnoissamme suosimme ympäristösertifioituja tuotteita ja paikallisia palveluita.

Turun Musiikkijuhlat kannustaa myös yleisöään ja työntekijöitään käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin tullessa. Tavoitteenamme on vähentää hiilijalanjälkeämme ja edistää kestävämpää tulevaisuutta. Yhteistyömme Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa auttaa meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Tavoitteemme seuraavalle kolmelle vuodelle

Tulevaisuuden suunnitelmamme sisältävät useita tärkeitä tavoitteita. Ensimmäisenä haluamme luopua konserttikohtaisista käsiohjelmista ja tarjota kaikki tiedot festivaaleista nettisivuiltamme. Tämän lisäksi haluamme kehittää vastuullisuusviestintäämme ja varmistaa, että yleisömme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme ovat tietoisia säätiömme arvoista. Myös ympäristöasioissa haluamme edistyä ja esimerkiksi lopettaa painettujen vuosilukujen käytön T-paidoissa ja muissa printtivaatteissa.

Lisäksi pyrimme aktiivisesti kannustamaan asiakkaitamme käyttämään julkista liikennettä, kouluttamaan tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta sekä kehittämään vastuullisuudesta kantavan voiman säätiömme arkeen. Sitoudumme myös päivittämään ympäristölupaustamme tiimimme kanssa ja toimimaan sen pohjalta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit