Skip to main content
BlogiSeo Ai

Turun musiikkijuhlat: Musiikin taikaa lapsille ja aikuisille

Turun musiikkijuhlat: Musiikin taikaa lapsille ja aikuisille

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, joka tarjoaa monipuolisen ja korkeatasoisen musiikkikokemuksen kaikenikäisille musiikin ystäville. Festivaalin perustajana toimi Turun Soitannollinen Seura vuonna 1960, ja siitä lähtien juhlat ovat keränneet valtavan suosion niin kotimaisten kuin ulkomaisten huippuartistien keskuudessa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten taiteilijajohtamista, tapahtumasuunnittelua, konserttituotantoa ja ohjelman kuratointia, ja teemme tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa.

Turun musiikkijuhlassa painotamme innovaatioita ja taiteellista huippuosaamista, jotta jokainen tapahtuma olisi unohtumaton ja mukaansatempaava niin esiintyjille kuin osallistujillekin. Riippumatta siitä, onko kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään yleisöllemme niin kotimaisten kuin kansainvälisten kykyjen parhaat puolet. Yrityksemme on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla, ja uskomme live-esitysten transformatiiviseen luonteeseen. Haluamme luoda ikimuistoisia elämyksiä, jotka inspiroivat, viihdyttävät ja yhdistävät musiikin ystäviä.

Turun musiikkijuhlien visio ja arvot

Turun Musiikkijuhlasäätiön visio on, että Turun musiikkijuhlat on Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on oma kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustettu profiili. Haluamme vahvistaa Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina. Yrityksemme ydinarvot keskittyvät klassisen musiikin ja taiteen tunnustamiseen ja kunnioittamiseen. Toimintamme perustana on korkea taiteellinen taso yhdistettynä asiakaslähtöisyyteen ja yleisöystävälliseen lähestymistapaan. Painotamme hyvän hallintotavan, kestävän kehityksen ja saavutettavuuden periaatteita.

Tavoitteet seuraavalle kolmelle vuodelle

Turun Musiikkijuhlat on asettanut useita tavoitteita seuraavalle kolmelle vuodelle. Ensinnäkin, haluamme luopua konserttikohtaisista käsiohjelmista ja tehdä yhden ohjelmaesitteen kauden alussa, joka sisältää kaikkien konserttien tärkeimmät tiedot. Toiseksi, pyrimme kehittämään vastuullisuusviestintäämme ja varmistamaan, että yleisö, yhteistyökumppanit ja työntekijämme ovat tietoisia säätiömme arvoista. Kolmanneksi, emme enää paina vuosiluvuilla varustettuja T-paitoja tai muita printtivaatteita, vaan suosimme vastuullisia materiaaleja ja kumppaneita. Neljänneksi, kannustamme asiakkaitamme aktiivisemmin käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin tullessaan, ja teemme yhteistyötä Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa tavoitteen saavuttamiseksi. Viidenneksi, koulutamme aktiivisesti tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta. Lopuksi, haluamme kehittää vastuullisuuden osaksi säätiömme arkea ja päivittää ympäristölupaustamme tiimimme kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit