Skip to main content
BlogiSeo Ai

Turun musiikkijuhlat: Maailmanmusiikin ja klassisen musiikin kohtaaminen

Turun musiikkijuhlat: Maailmanmusiikin ja klassisen musiikin kohtaaminen

Turun musiikkijuhlat, Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, tarjoaa monipuolisen kattauksen korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Festivaali on perustettu vuonna 1960 Turun Soitannollisen Seuran toimesta, ja se on tullut tunnetuksi laadukkaista ja monipuolisista konserteistaan. Turun musiikkijuhlat on osa Musiikkialan ammattitapahtumia ja sen tavoitteena on vahvistaa Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina sekä tuoda esiin Suomen korkeatasoisinta klassista musiikkia.

Musiikkijuhlien ohjelmisto on monipuolinen ja tarjoaa musiikkia eri genreistä, kuten suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Jokainen tapahtuma on suunniteltu taidetta arvostavalle yleisölle, joka haluaa kokea unohtumattomia esityksiä kotimaassa ja ulkomailla.

Mitä palveluita tarjoamme?

Turun musiikkijuhlat tarjoaa laajan valikoiman palveluita Musiikkialan ammattitapahtumien järjestämiseen. Palvelumme sisältävät taiteilijajohtamisen, tapahtumasuunnittelun, konserttituotannon ja ohjelman kuratoinnin. Yhteistyömme lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa mahdollistaa heidän poikkeuksellisten esitystensä esittämisen yleisölle kotimaassa ja ulkomailla.

Yrityksemme on sitoutunut korkeatasoiseen taiteeseen ja taiteelliseen huippuosaamiseen. Järjestämämme tapahtumat ovat unohtumattomia ja mukaansatempaavia esiintyjille ja osallistujille. Olipa kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet yleisöllemme. Olemme syvästi sitoutuneet rikastuttamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla.

Ympäristölupauksemme

Turun Musiikkijuhlat kantaa vastuuta ympäristöstä ja pyrkii toteuttamaan toimintaansa mahdollisimman vastuullisesti ja kestävästi. Sitoudumme minimoimaan jätteemme paperittomilla tapahtumilla, tehostamaan kierrätystä sekä tarjoamaan helposti saavutettavia kierrätyspisteitä tapahtumapaikoilla. Alihankinnoissamme suosimme ympäristösertifioituja tuotteita ja palveluita sekä uusiomateriaaleja. Kannustamme myös yleisöämme aktiivisemmin käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin saapuessaan.

Turun Musiikkijuhlat haluaa kehittää vastuullisuudesta kantavan voiman säätiön arkeen. Koulutamme tiimiämme aktiivisesti vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta. Haluamme myös perehdyttää yhteistyökumppanimme ja työntekijämme toimimaan ympäristöarvojemme ja -lupaustemme mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia musiikkitapahtumia, jotka houkuttelevat yleisöä sekä paikallisesti että alueen ulkopuolelta, samalla tukien Turun musiikkijuhlien tunnettavuutta ja profiilia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit