Skip to main content
Blogi

Turun musiikkijuhlat etsii toimitusjohtajan sijaista

Turun musiikkijuhlasäätiö hakee toimitusjohtajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen varsinaisen toimitusjohtajan vanhempainvapaan ajaksi.

Turun musiikkijuhlat on tapahtumana arvostettu ja tunnustettu klassisen musiikin festivaali, jolla on vakiintunut ja sitoutunut yleisö. Festivaali tekee myös poikkitaiteellista yhteistyötä erilaisten tapahtumien ja produktioiden osalta. Säätiöllä on kunnianhimoinen strategia ja tavoite kehittää musiikkijuhlien tunnettuutta, profiilia ja vetovoimaa sekä kansallisesti että erityisesti kansainvälisesti. Musiikkijuhlasäätiöllä on tavoitteena tuottaa entistäkin asiakaslähtöisempiä ja monipuolisempia tapahtumapalveluita ja elämyksiä.

Toimitusjohtajan sijaista haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2022-31.12.2023

Tarjoamme toimitusjohtajan sijaiselle näköalapaikan maamme johtavalla klassisen musiikin festivaalilla. Työssä pääset rakentamaan, tuottamaan ja kehittämään Suomen johtavaa musiikkifestivaalia yhdessä säätiön muiden ammattilaisten sekä muiden musiikki- ja tapahtuma-alan huipputekijöiden kanssa. Työssä merkittävässä roolissa on Turun alueen vetovoiman edistäminen Turun kaupungin ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa.

Toimitusjohtajan sijaisen toimipaikka on Turku.

Edellytämme hakijalta vankkaa kokemusta tapahtuma- ja kulttuurituotannosta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kansainvälinen kokemus ja kyky toimia kansainvälisissä yhteyksissä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tästä harvinaislaatuisesta mahdollisuudesta? Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 1.11.2022 alkaen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki (p. 040 740 6200 18.8. klo 13-14.30 ja 22.8. klo 10.30-12.30).

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2022 mennessä Turun musiikkijuhlasäätiön hallituksen puheenjohtajalle Saara-Sofia Sirénille: saara-sofia.siren@eduskunta.fi

Otsikoksi viestiin Turun musiikkijuhlasäätiö / Toimitusjohtajan sijaisuus.

Organisaation kuvaus:

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty musiikkifestivaali. Turun musiikkijuhlien strategisena tavoitteena on olla pohjoismaiden johtava klassisen musiikin festivaali, jolla on kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustettu profiili. Korkeatasoinen festivaali vahvistaa Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina.

Turun musiikkijuhlien takana on Turun musiikkijuhlasäätiö. Säätiön palveluksessa on ympärivuotisesti 3-4 henkilöä, mutta yksittäisten tapahtumien ja elokuun päätapahtuman yhteydessä kymmenistä satoihin työntekijää.

Säätiön ja musiikkijuhlien toimitusjohtajana toimii VTM, Master of Arts (M.A. Institut d’Études Politiques de Paris) Liisa Ketomäki, jolla on useiden vuosien laaja-alainen kansainvälinen kokemus ja kontaktiverkosto klassisen musiikin ja tapahtuma-alan kentältä. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä, jota pidetään tällä hetkellä yhtenä kiinnostavimmista kapellimestareista maailmassa.