Skip to main content

Logi

Åbo musikfestspels officiella logipartner i Åbo är S-gruppens hotell.

Inhemska Sokos Hotels är Finlands mest kända, pålitliga och respekterade hotellkedja. Radisson Blu-hotellen i Finland är hotell av internationell nivå och hög kvalitet, som opereras av S-gruppen.

Sokos Hotels har redan för tionde gången (3/2022) valts till Finlands mest ansvarsfulla hotellbrand i den europeiska Sustainable Brand Index -utredningen. Alla S-gruppens hotell i Åbo ingår i miljöprogrammet Green Key och har erhållit Visit Finlands Sustainable Travel Finland -beteckning.

Bekanta dig med hotellalternativen

Bokningar och ytterligare information

Sokos Hotels försäljningstjänst, tel. 0300 870 000
Radisson Blu Hotels försäljningstjänst, tel. 0300 870 010

Samtalets pris 51 cent/min + lokalnätavgift/mobilsamtalsavgift (samtalets pris max 2,55 €+lna).

Original Sokos Hotel Wiklund

Eriksgatan 11, Åbo

Ett urbant hotellalternativ i Åbo stadslivs kärna. Bästa möjliga läge vid Salutorget och under samma tak finns ett rikligt restaurangutbud, behandlingar att skämma bort sig med och shoppingmöjligheter. Restaurangerna Trattoria, Coffee House, Wine Bar Axel W och Walo Rooftop Bar är populära såväl bland Åbobor som hotellgäster.

Läs mer och boka rum

Original Sokos Hotel Kupittaa

Joukahainengatan 6, Åbo

Ett överraskande och modernt hotell med en avslappnad och fräsch atmosfär, på det nya Kuppisområdet som håller på att utvecklas, precis invid Kuppis järnvägsstation. Bistro Elli är en avslappnad kvartersbistro, som kompletteras av Delin med snabb service, öppen 24/7. Intima Kuppis Rooftop Bar i hotellets nionde och översta våning är öppen året runt och bjuder under sommaren på en strålande utsikt över Åbo.

Läs mer och boka rum

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Humlegårdsgatan 2, Åbo

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone är ett smakfullt och livligt boutiquehotell i mitten av Åbo. En överraskande klassiker som på ett modernt sätt uppdaterats från 1920-talet. Gunnar Eatery & Bar samt stadsterassen Backyard står för kärleksfullt tillredd mat, tid att vara tillsammans, njutningsfulla och roliga minnen. Ditt favorithotell i Åbo.

Läs mer och boka rum

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Slottsgatan 32, Åbo

Njut av den vackra utsikten mot Aura å då du övernattar i eleganta, ikoniska Radisson Blu Marina Palace-hotellet. Portionerna i restaurangen Grill it! är en inspirerande blandning av träkolsgrillaromer och fräscha skandinaviska råvaror. Vår aula är som ett eget vardagsrum mitt i staden och vår terass med bar ett suveränt ställe att kolla in livet längsmed ån.

Läs mer och boka rum