Skip to main content
BlogiSeo Ai

Musiikki tapahtumat Turussa: Syventaudu musiikin maailmaan

Turun musiikkijuhlat: Suomen korkeatasoisin musiikkifestivaali

Turun Musiikkijuhlat, Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, on monipuolinen kaupunki-festivaali, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Perustettu vuonna 1960 Turun Soitannollisen Seuran toimesta, festivaali on kasvanut täyttämään visiomme olla Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on kansainvälinen ja kansallinen tunnustus. Turun musiikkijuhlat vahvistavat Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina.

Ylpeytemme on tarjota yleisöllemme unohtumattomia musiikkielämyksiä. Olipa kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, haluamme esitellä suomalaisten ja kansainvälisten musiikin huippujen parhaat puolet.
Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuodakseen heidän poikkeuksellisia esityksiään niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Valikoimamme palvelut: Taiteilijajohtaminen, ohjelman kuratointi ja tapahtumasuunnittelu

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joihin kuuluvat muun muassa taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto ja ohjelman kuratointi. Taiteilijastrategiamme on sitoutunut innovaatioihin ja taiteelliseen huippuosaamiseen, jotta järjestämämme tapahtumat olisivat unohtumattomia ja mukaansatempaavia niin esiintyjille kuin osallistujillekin.

Pyrkimyksemme on rikastuttaa Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Uskomme live-esitysten transformatiiviseen luonteeseen ja pyrimme luomaan ikimuistoisia elämyksiä, jotka inspiroivat, viihdyttävät ja yhdistävät musiikin ystäviä. Yrityksemme ydinarvot pohjautuvat klassisen musiikin ja taiteen arvostukseen ja kunnioittamiseen. Korkea taiteellinen taso ja asiakaslähtöinen lähestymistapa ovat toimintamme perustana.

Vastuullisuus: Ympäristölupaus ja kestävien kumppanuuksien rakentaminen

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristön suojelemiseen. Tarjoamme korkealaatuisia musiikkitapahtumia, samalla tavoitteenamme on minimoida toimintamme ympäristövaikutukset. Ympäristölupauksemme mukaan pyrimme toteuttamaan kaiken toimintamme mahdollisimman kestävästi ja vastuullisesti.

Ympäristölupauksemme sisältää muun muassa jätteiden minimoimisen, kierrätyksen tehostamisen, materiaalien uudelleenkäytön ja kierrätyspisteiden tarjoamisen tapahtumapaikoilla. Alihankinnoissa suosimme ympäristösertifioituja tuotteita ja palveluita sekä paikallisia yrityksiä. Lisäksi kannustamme yleisöämme käyttämään julkista liikennettä saapuessaan tapahtumiimme.

Tavoitteenamme on kehittää vastuullisuudesta kantavan voiman säätiömme arkeen. Perehdytämme yhteistyökumppanimme ja työntekijämme toimimaan ympäristöarvojemme ja -luvauksiemme mukaisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa, jotta voimme kannustaa asiakkaitamme entistä aktiivisemmin julkisen liikenteen käyttöön tapahtumiemme aikana.

Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta tarjoamalla laadukkaita musiikkitapahtumia. Samalla vahvistamme Turun asemaa taidemusiikin keskuksena ja luomme innostavaa yhteistyötä musiikkialalla. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelujamme, jotta voimme tarjota ainutlaatuisia musiikkitapahtumia, jotka houkuttelevat yleisöä paikallisesti ja alueen ulkopuolelta. Yhdessä voimme luoda unohtumattomia musiikkielämyksiä ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit