Skip to main content
BlogiSeo Ai

Turun musiikkijuhlat: Klassista musiikkia tunnelmallisissa konserteissa

Turun musiikkijuhlat: Klassista musiikkia tunnelmallisissa konserteissa

Tervetuloa Turun musiikkijuhliin – Suomen vanhimmalle yhtäjaksoisesti toimivalle musiikkifestivaalille! Turun Musiikkijuhlat on toiminut jo vuodesta 1960 lähtien ja tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet oman kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustetun profiilin, ja vahvistamme samalla Turun asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina.

Ymmärrämme, että klassisen musiikin ystäville on tärkeää saada nauttia unohtumattomista ja mukaansatempaavista konserteista. Siksi meidän tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa. Uskomme, että korkea taiteellinen taso ja asiakaslähtöinen lähestymistapa ovat avainasemassa onnistuneiden musiikkitapahtumien järjestämisessä.

Musiikkitapahtuman monipuolisuus

Turun Musiikkijuhlilla voit kokea musiikkia monessa eri muodossa. Tarjoamme suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Juhlat houkuttelevat vuosittain sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuartisteja, ja haluamme esitellä yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaita puolia.

Laajan palveluvalikoimamme avulla voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia musiikkitapahtumia. Olipa kyseessä sitten taiteilijajohtaminen, tapahtumasuunnittelu, konserttituotanto tai ohjelman kuratointi, meillä on tarvittavat resurssit ja ammattitaito tehdä tapahtumasta unohtumaton. Haluamme myös luoda yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa, jotta voimme tarjota mahdollisimman monipuolisia ja korkealaatuisia musiikkitapahtumia.

Vastuullisuus ympäristön suojelusta ja kestävästä kehityksestä

Olemme vahvasti sitoutuneita edistämään ihmisten hyvinvointia ja kulttuuriharrastusta musiikin voimalla. Turun Musiikkijuhlat haluaa olla esimerkkinä vastuullisesta toiminnasta ja ympäristön suojelemisesta. Kannustamme yleisöämme ja yhteistyökumppaneitamme käyttämään julkista liikennettä tapahtumiimme saapuessaan ja pyrimme minimoimaan jätteiden määrää muun muassa tehostamalla kierrätystä.

Tulevaisuuden tavoitteitamme ovat muun muassa luopuminen käsiohjelmista, vastuullisuusviestinnän kehittäminen, painotuotteiden kestävä valmistus, entistä aktiivisempi julkisen liikenteen käytön edistäminen, tiimimme kouluttaminen vastuullisuudesta sekä yhteistyön kehittäminen muiden tahojen kanssa. Haluamme olla pioneerina vastuullisen ja kestävän kehityksen edistämisessä musiikkialalla ja inspiroida muita toimijoita toimimaan ympäristöarvojen mukaisesti.

Tervetuloa mukaan Turun musiikkijuhliin! Yhdessä voimme luoda unohtumattomia musiikkielämyksiä ja edistää suomalaista musiikkikulttuuria. Tulemme päivittämään ympäristölupaustamme säännöllisesti ja työskentelemään tiimin kanssa ympäristön hyväksi. Tule tukemaan klassista musiikkia ja nauttimaan tunnelmallisista konserteista Turun Musiikkijuhlien ainutlaatuisessa ilmapiirissä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit