Skip to main content
BlogiSeo Ai

Musiikkifestivaalit Turussa: Tutustu monipuoliseen musiikkiohjelmaan

Tutustu monipuoliseen musiikkiohjelmaan

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Toimimme musiikkialan ammattitapahtumien parissa ja pyrimme tarjoamaan korkeatasoista musiikkia monenlaiseen makuun. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura, josta käynnistyi kaupunkifestivaalin monipuolinen ohjelmatarjonta. Tavoitteenamme on olla Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on oma kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustettu profiili.

Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölle korkeatasoista musiikkia eri muodoissaan. Järjestämme suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Ohjelmistomme koostuu vuosittain kotimaisista ja ulkomaisista huippuartisteista. Haluamme tarjota yleisöllemme mahdollisuuden tutustua parhaisiin suomalaisiin ja kansainvälisiin musiikkitalentteihin. Haluamme myös tuoda Turkuun ja Suomeen korkealaatuisia musiikkitapahtumia, jotka rikastuttavat kulttuurimaisemaa ja edistävät ihmisten hyvinvointia.

Tiimi ja palvelut

Turun Musiikkijuhlilla meillä on ammattitaitoinen tiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten taiteilijajohtamista, tapahtumasuunnittelua, konserttituotantoa ja ohjelman kuratointia. Tiimimme on sitoutunut taiteellisuuteen, innovaatioihin ja korkeatasoiseen suoritukseen. Jokainen järjestämämme musiikkitapahtuma on suunniteltu tarkkaan ja pyrimme tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä niin esiintyjille kuin osallistujillekin.

Yrityksemme ydinarvot keskittyvät klassisen musiikin ja taiteen tunnustamiseen ja kunnioittamiseen. Tavoitteenamme on tarjota yleisöllemme korkealaatuisia musiikkitapahtumia, jotka inspiroivat ja viihdyttävät. Painotamme hyvän hallintotavan, kestävän kehityksen ja saavutettavuuden periaatteita. Pyrimme myös kehittämään vahvaa yritysyhteistyötä ja tarjoamaan kokonaisvaltaisia elämyksiä konserttielämysten lisäksi.

Tavoitteet seuraaville kolmelle vuodelle

Tulevaisuudessa haluamme edelleen kehittää tapahtumiamme ja panostaa vastuullisuusviestintään. Tavoitteenamme on luoda kestäviä kumppanuuksia, houkutella uutta yleisöä ja tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä. Haluamme myös vahvistaa Turku taidemusiikin keskuksena ja tehdä innostavaa yhteistyötä musiikkialalla.

Tulemme luopumaan konserttikohtaisista käsiohjelmista ja tarjoamaan kaikki tiedot aina nettisivuiltamme. Haluamme myös kannustaa yleisöä käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin tullessa ja kehittää yhteistyötämme Fölin ja muiden julkisen liikenteen toimijoiden kanssa. Lisäksi koulutamme tiimiämme aktiivisesti vastuullisuuden ja ympäristösuojelun osalta. Sitoudumme myös perehdyttämään yhteistyökumppanimme ja työntekijämme toimimaan ympäristöarvojemme ja -lupaustemme mukaisesti. Haluamme olla vastuullinen toimija, joka panostaa kestävään kehitykseen ja ympäristön suojeluun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit