Skip to main content
BlogiSeo Ai

Kulttuurikaupunki Turku: Musiikkijuhlat ja tapahtumat

Turun Musiikkijuhlat

Turun Musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Monipuolinen kaupunki-festivaali tarjoaa korkeatasoista musiikkia moneen makuun. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölleen korkeatasoista musiikkia, mm. suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Juhlilla käy vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja.

Turun musiikkijuhlat on Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, jolla on oma kansainvälisesti ja kansallisesti tunnustettu profiili. Yrityksemme, Turun Musiikkijuhlat, on syvästi sitoutunut rikastuttamaan Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla. Panostamme innovaatioihin ja taiteelliseen huippuosaamiseen, jotta jokainen järjestämämme tapahtuma olisi unohtumaton ja mukaansatempaava sekä esiintyjille että osallistujille. Klassisesta musiikista jazzin kautta pop- ja maailmanmusiikkiin, esittelemme yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet.

Tiimimme ja palvelumme

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa laajan valikoiman palveluita mukaan lukien taiteilijajohtamisen, tapahtumasuunnittelun, konserttituotannon ja ohjelman kuratoinnin. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden muusikoiden, säveltäjien ja orkesterien kanssa tuodakseen heidän poikkeuksellisia esityksiään yleisölle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Yrityksemme, Turun Musiikkijuhlat, keskittyy klassisen musiikin ja taiteen tunnustamiseen ja kunnioittamiseen. Toimintamme perustana on korkea taiteellinen taso yhdistettynä asiakaslähtöisyyteen ja yleisöystävälliseen lähestymistapaan. Painotamme hyvän hallintotavan, kestävän kehityksen ja saavutettavuuden periaatteita.

Vastuullisuus ja ympäristö

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut vastuulliseen ja kestävään toimintaan. Kannustamme yleisöämme ja yhteistyökumppaneitamme käyttämään julkista liikennettä tapahtumiin tullessa. Pyrimme tekemään tapahtumistamme mahdollisimman paperittomia ja kierrätämme sekä uudelleenkäytämme materiaalejamme. Valitsemme alihankinnoissamme ympäristösertifioituja tuotteita ja suosimme paikallisia palveluita. Lupaustemme mukaisesti pyrimme vähentämään jätettä ja luomaan kestäviä kumppanuuksia.

Tavoitteenamme seuraavalle kolmelle vuodelle on kehittää vastuullisuusviestintäämme, luopua painetuista vaatteista ja kannustaa asiakkaitamme aktiivisesti käyttämään julkista liikennettä. Koulutamme myös tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta. Haluamme olla vastuullista musiikkitapahtumien järjestäjää ja edistää ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita musiikkikokemuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit