Skip to main content
BlogiSeo Ai

Kansainvälinen klassinen musiikki – Nautintoa ja inspiraatiota Turun Musiikkijuhlilla

Tervetuloa Turun Musiikkijuhlille!

Turun Musiikkijuhlat, Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali, tarjoaa unohtumattomia klassisen musiikin elämyksiä niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin musiikin ystäville. Jo vuonna 1960 perustettu festivaali on kasvanut kaupunki-festivaaliksi, joka tarjoaa monipuolista musiikkia useilla eri lavalla ja erilaisissa tapahtumissa ympäri Turkua.

Olemme Turun musiikkijuhlasäätiö ja visiomme on tehdä Turun Musiikkijuhlat Suomen korkeatasoisin klassisen musiikin festivaali, sekä vahvistaa Turun vetovoimaa ja asemaa eurooppalaisena kulttuurikaupunkina. Tarjoamme laajan valikoiman musiikkialan ammattitapahtumia ja palveluita, kuten taiteilijajohtamista, tapahtumasuunnittelua, konserttituotantoa ja ohjelman kuratointia. Yhteistyömme kautta tuomme yleisöllemme poikkeuksellisia esityksiä. Toimintamme perustana on korkea taiteellinen taso, asiakaslähtöisyys ja yleisöystävällinen lähestymistapa.

Musiikkia moneen makuun

Turun Musiikkijuhlat tarjoaa monipuolisen ohjelmiston, joka sopii jokaiseen musiikkimakuun. Meillä voit kuulla suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Kutsuamme vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja esiintymään festivaalillamme.

Olipa sitten kyseessä klassinen musiikki, jazz, pop tai maailmanmusiikki, pyrimme esittelemään yleisöllemme suomalaisten ja kansainvälisten kykyjen parhaat puolet. Haluamme tarjota maailmanluokan taide-elämyksiä ja luoda innostavaa yhteistyötä musiikkialalla. Yhdessä voimme rikastuttaa Turun ja Suomen kulttuurimaisemaa musiikin voimalla.

Vastuullisuus keskiössä

Turun Musiikkijuhlat on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristönsuojeluun. Pyrimme toteuttamaan tapahtumiamme kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla. Minimoimme jätettä järjestämällä paperittomia tapahtumia, tehostamme kierrätystä sekä tarjoamme helposti saavutettavia kierrätyspisteitä. Valitsemme alihankinnoissa ympäristösertifioituja tuotteita ja suosimme paikallisia palveluita.

Tavoitteemme seuraavalle kolmelle vuodelle sisältävät muun muassa käsiohjelmista luopumisen ja vastuullisuusviestinnän kehittämisen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme käyttämään aktiivisemmin julkista liikennettä tapahtumiin tullessa. Koulutamme tiimiämme vastuullisuuden ja ympäristön suojelemisen osalta sekä pyrimme luomaan kestäviä kumppanuuksia.

Turun Musiikkijuhlilla tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia musiikkitapahtumia, jotka houkuttelevat yleisöä paikallisesti ja alueen ulkopuolelta. Tässä samalla vahvistamme Turun musiikkijuhlien tunnettavuutta ja profiilia. Tule ja koe kansainvälinen klassinen musiikki – nautintoa ja inspiraatiota Turun Musiikkijuhlilla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit