Skip to main content

AVAJAISKONSERTTI: MARI PALO & AARNE PELKONEN

10.08.2023 | 18:00

Turun Konserttitalo

Liput

Ohjelma

Sopraano Mari Palo ja baritoni Aarne Pelkonen lyövät hynttyyt yhteen ja heittäytyvät rakkauden virran vietäviksi. Illan aikana kuullaan Marille ja Aarnelle läheisiä rakkausaiheisia lauluja ja aarioita, säveltäjäniminä mm. Schumann, Mahler ja Mozart. Pianistina konsertissa on huikea Jukka Nykänen.

Liput 42 | 37 | 22 €

Kesto 2 h, 1 väliaika

Vuonna 2023 Turun musiikkijuhlilla on luvassa unohtumaton avajaiskonsertti, kun Mari Palo ja Aarne Pelkonen astelevat Turun konserttitalon lavalle!

Mari Palo on yksi kysytyimmistä suomalaisista sopraanoista sekä kotimaisilla estradeilla että kansainvälisillä lavoilla. Monipuolisena taiteilijana Palo on valloittanut säteilevällä läsnäolollaan yleisöjä yli genrerajojen klassisesta lied- ja oopperaohjelmistosta kevyempään musiikkiin. Mari Palo toimii yhdessä Jukka Perkon kanssa Oulun Musiikkijuhlien taiteellisena johtajana. Tasavallan presidentti myönsi Pro Finlandia -mitalin vuonna 2019.

Baritoni Aarne Pelkonen on nuoren polven menestyneimpiä ja kysytyimpiä ooppera- ja konserttilaulajia Suomessa. Pelkonen on vieraillut oopperataloissa sekä konserttisaleissa ja festivaaleilla kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa. Suomessa hän on laulanut mm. Kansallisoopperan orkesterin, Radion Sinfoniaorkesterin, Tapiola Sinfonietan, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin, Tampere Filharmonian ja Ylioppilaskunnan Laulajien solistina. Hän on tullut yleisölle tutuksi myös useiden tv-, radio- ja sosiaalisen median esiintymistensä kautta.

Tässä upeassa konsertissa tullaan kuulemaan niin perinteistä klassista musiikkia kuin kevyempääkin ohjelmistoa.

Tervetuloa!

Tapahtuman taiteilijat